Over Ons

Na vele jaren succesvol werkzaam geweest te zijn binnen de carrosseriewereld bij een aantal bedrijven werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden in het oprichten van een eigen bedrijf met de naam: Henri Krul Advies & Verkoop Carrosserie Systemen.

HJK Advies & Verkoop is een nieuwe, kleine, zelfstandige onderneming in o.a. rolluiken, opdekdeuren, kopschot achter portaal en toebehoren voor afzetsystemen ten behoeve van systemen voor de carrosseriebouw. HJK Advies & Verkoop is dan wel een nieuwe naam in de markt maar kan bogen op meer dan 35 jaar ervaring binnen deze branche.

Ik denk met veel plezier terug aan de vele prettige samenwerkingen, ervaringen en fijne zakelijke relaties die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan. Door de vele jaren ervaring bij toonaangevende toeleveranciers in de transportmiddelen sector en carrosserietechniek is deze markt voor mij een zeer bekend terrein en hoop u dan ook als “oude” en nieuwe klant te mogen adviseren over de toepassing van het juiste product en u specifieke oplossingen te kunnen bieden voor al uw vragen.

Daarnaast vertegenwoordig ik o.a. de firma WIHAG. Door te klikken op de afbeeldingen aan de linkerzijde van deze paginahieronder kunt u een kijkje nemen op de website van dit bedrijf en u laten adviseren middels HJK Advies & Verkoop.

Ik hoop iedereen weer te mogen ontmoeten in mijn nieuwe bedrijf. Ik kijk er met veel plezier naar uit!

Met vriendelijke groeten,

Henri Krul
+31 (0)6 53518517
info@henrikrulcarrosserie.nl

wihag.png
logo